2021 Volop kansen en uitdagingen.

FREDICT-GOALS-2020

Het nieuwe jaar is weer van start. Evenals vele andere, heeft u waarschijnlijk ook uw strategie voor het komende jaar uitgestippeld.

In samenwerking met onze business partners kunnen we ook dit jaar onze klanten optimaal bedienen als het gaat om de automatisering van uw werk – kantooromgeving.

Microsoft heeft al geruime tijd de mogelijkheid om met een groep mensen virtueel samen te werken, ofwel Microsoft Teams. Het betekent dat leden van die groep met elkaar kunnen communiceren, content kunnen maken, bewerken en delen, plannen kunnen opstellen, evenals taken kunnen toekennen. Virtueel vergaderen zonder fysiek bij elkaar te zitten, maar met alle mogelijkheden van schermen delen en tegelijkertijd in zelfde documenten werken.

Er bestonden al tig andere mogelijkheden om niet fysiek met elkaar te hoeven zitten om bijvoorbeeld te vergaderen. Maar sinds Microsoft Teams is er maar één applicatie nodig. Met MS Teams is het een kwestie van inloggen en alles is binnen handbereik. Het enige wat nodig is, is een verbinding met internet.

En voor dat internet hebben wij onder andere Vodafone/Ziggo als business partner. Met hun Giganet bieden ze het grootste 4G netwerk ter wereld. Streamen, uploaden en mailen allemaal tegelijkertijd.  Of u nu thuis, op de zaak of onderweg bent. Het is eenvoudig en veilig vanaf elke locatie in de cloud. Het aankomende jaar zal 5G zijn intrede gaan doen.

fredict staat in ieder geval klaar voor u, ook weer in 2021 en blijven wij u op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

Team fredict