Windows Virtual Desktop.

Microsoft-Azure

Het nieuwe jaar is weer van start. Evenals vele andere, heeft u waarschijnlijk ook uw strategie voor het komende jaar uitgestippeld.

Wij hebben onze doelen ook helder voor de geest dit jaar. Waar expertise op IT gebied verder gaat, blijven ook wij onszelf ontwikkelen. In samenwerking met onze business partners kunnen we ook dit jaar onze klanten optimaal bedienen als het gaat om de automatisering van uw werk – kantooromgeving.

Denk bijvoorbeeld aan producten van Microsoft die vanuit de Azure cloud aangeboden worden. Office365 en SharePoint zijn inmiddels algemeen bekend, maar sinds oktober 2019 is ook Windows Virtual Desktop beschikbaar. Wij zijn erg enthousiast over de mogelijkheden. We hebben in de afgelopen maanden al veel kennis en ervaring opgedaan met deze nieuwe toepassing en kunnen onze klanten helpen om hun Citrix of Terminal Server omgeving te migreren naar Windows Virtual Desktop.

fredict staat in ieder geval klaar voor u, ook weer in 2020 en blijven wij u op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

Team fredict