Calling in Office 365

calling-office-fredict

Werkt u al via Teams? De nieuwste oplossing: Calling in Office 365
Deels vanuit huis werken is de nieuwe norm. Dat vraagt om passende digitale oplossingen. Zo is het prettig als uw medewerkers altijd goed bereikbaar zijn, ook als ze niet op kantoor zijn. Daarvoor bestaat nu een nieuwe en innovatieve oplossing: Calling in Office 365. Dankzij deze tool kunnen uw medewerkers voortaan bellen via Microsoft Teams. Dat betekent: telefoneren vanaf elk mogelijk device, waar en wanneer ze maar willen. Én daarmee alle productiviteitstools op één plek geïntegreerd. We vertellen u graag meer over deze nieuwe toepassing.

Wat is Calling in Office 365?
Via Microsoft Teams is het bij veel bedrijven al mogelijk om ieder vanaf een eigen locatie samen te werken en te communiceren. Daar is, naast onder meer videobellen en scherm delen, nu nog een mogelijkheid bij gekomen: bellen via Teams als alternatief voor vaste telefonie. 
Dit is onder meer mogelijk via Vodafone Calling in Office 365. Via Direct Routing koppelt Vodafone Calling in Office 365 de bestaande nummerabonnementen aan Microsoft Teams; Vodafone zelf verzorgt de infrastructuur die hiervoor nodig is.
Door deze optie kunnen gebruikers vanaf elk gewenst device bellen en gebeld kunnen worden, of ze nu binnen of buiten de organisatie zijn. U heeft dan geen vaste telefonie meer nodig; telefonie via Microsoft Teams komt hiervoor in de plaats.

Wat zijn de mogelijkheden bij bellen via Teams?
Vodafone Calling in Office 365 maakt het onder meer mogelijk om:
• te bellen en gebeld te worden via de computer;
• elke medewerker een eigen telefoonnummer te geven;
• aan te geven of u wel of niet beschikbaar bent;
• telefoongesprekken door te zetten en simultaan te bellen;
• telefoongesprekken automatisch te laten doorschakelen;
• met uw vaste telefoonnummer te bellen via Teams;
• belgegevens te analyseren; 
• tussen toestellen te schakelen. 
En dat zijn nog lang niet alle functies. Er worden zeer regelmatig nieuwe functies toegevoegd. Een ander voordeel is dat u zelf kunt kiezen of u liever een vast bedrag of een bedrag per minuut betaalt. Ook is een gecombineerd aanbod van vast en mobiel bellen via Teams mogelijk.

Waarom bellen via Teams in plaats van vaste telefonie?
Bellen via Microsoft Teams met Vodafone Calling in Office 365 in plaats van vaste telefonie biedt allerlei voordelen. De belangrijkste? Uw medewerkers kunnen overal en vanaf elk device met elkaar communiceren via het bedrijfsnetwerk. Dus ook als ze niet op kantoor zijn. Bovendien heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van een vast telefonienetwerk; er is voor deze nieuwe toepassing niets meer dan een goede internetverbinding nodig.

Andere belangrijke voordelen zijn:
• Uw medewerkers hebben alle productiviteitstools op één plek.
• 99,9% beschikbaarheid gegarandeerd.
• U kiest zelf of u betaalt op basis van verbruik of een vaste prijs afspreekt.
• U bespaart tijd, geld en werk doordat alles gebeurt in één centrale omgeving.
• Het is mogelijk om Microsoft-toepassingen en diensten en applicaties van derden te integreren.
• Uw IT-omgeving is beter beveiligd doordat gebruikersbeheer en veiligheidsmaatregelen vanuit één omgeving zijn geregeld.
• Er zijn geavanceerde rapportagemogelijkheden.
• U kunt de gebruikers en systemen eenvoudig beheren. 
Uiteraard nemen we bij fredict het verzorgen hiervan graag uit handen. Als Vodafone/Ziggo-partner kunnen wij u uitstekend helpen om deze toepassing in uw organisatie te implementeren.

Meer weten?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bellen via Microsoft Teams in uw organisatie? fredict levert al jarenlang passende IT-oplossingen. Wij denken graag mee of bellen via Teams passend is voor u.

Team fredict