MICROSOFT

fredict is als Microsoft Partner gespecialiseerd in het inrichten en beheren van ICT- omgevingen voor het MKB waarbinnen Office365 een belangrijk onderdeel vormt. Office365 is een onderdeel van Microsoft Azure en een wezenlijk onderdeel in toekomstige ICT-omgevingen.
Wat is Microsoft Azure?
Daarop is het antwoord niet eenvoudig of eenduidig te geven, maar Microsofts eigen omschrijving is als volgt : “Microsoft Azure is een set cloudservices die constant blijft groeien en uw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Azure geeft u de vrijheid om met uw favoriete hulpprogramma’s en frameworks, toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk.”
Wanneer je voor het eerst hoort van Microsoft Azure is dat vaak vanwege de inzet van Office365, de gebruikersnamen en wachtwoorden binnen deze diensten maken gebruik van Azure Active Directory onder de motorkap. 
Office 365 en SharePoint zijn inmiddels algemeen bekend, maar sinds oktober 2019 is ook Windows Virtual Desktop beschikbaar. Wij zijn erg enthousiast over de mogelijkheden. We hebben in de afgelopen maanden al veel kennis en ervaring opgedaan met deze nieuwe toepassing en kunnen onze klanten helpen om hun Citrix of Terminal Server omgeving te migreren naar Windows Virtual Desktop.
Microsoft Teams
Ook heeft Microsoft al geruime tijd de mogelijkheid om met een groep mensen virtueel samen te werken, ofwel Microsoft Teams. Het betekent dat leden van die groep met elkaar kunnen communiceren, content kunnen maken, bewerken en delen, plannen kunnen opstellen, evenals taken kunnen toekennen. Virtueel vergaderen zonder fysiek bij elkaar te zitten, maar met alle mogelijkheden van schermen delen en tegelijkertijd in zelfde documenten werken.
Er bestonden al tig andere mogelijkheden om niet fysiek met elkaar te hoeven zitten om bijvoorbeeld te vergaderen. Maar sinds Microsoft Teams is er maar één applicatie nodig.
Met MS Teams is het een kwestie van inloggen en alles is binnen handbereik. Het enige wat nodig is, is een verbinding met internet.
Met de mogelijkheden binnen Microsoft wordt de communicatie tussen u en uw medewerkers overzichtelijk en efficiënt. Het inrichten van deze omgevingen kan naar uw specifieke wensen worden aangepast, zodat de productiviteit van uw organisatie geoptimaliseerd wordt.

WP to LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com