ONZE KLANTEN

CENTERCON

Centercon is in 30 jaar uitgegroeid van specialist in regeltechniek tot dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor de installateur in de koude- en klimaattechniek. Centercon is georganiseerd rond twee business units: koudetechniek en klimaattechniek. Het hoofdkantoor in Nederland staat in Rotterdam en met vestigingen in Rosmalen en Zwolle beschikt Centercon over een goede landelijke dekking. 

Wat zegt Centercon over de samenwerking met fredict;

Hans Hoogelander – CFO Centercon
‘De samenwerking met Fred is zoals tussen goede collega’s. Fred is vaak aanwezig bij Centercon maar ook op afstand worden problemen vlot opgepakt en opgelost. Zo is er in de loop der jaren een vertrouwensband ontstaan, wat erg prettig is. Zoals bij de meeste bedrijven is de afhankelijkheid van goed werkende ICT-systemen ook bij ons groot. Wij steunen daarbij in belangrijke mate op de goede samenwerking met Fred.’

In 2013 zijn we met fredict in zee gegaan om de infrastructuur van onze ICT omgeving verder te optimaliseren. Wij zijn een groot bedrijf, maar hebben er desondanks voor gekozen om het beheer van de ICT niet zelf te doen.  Dat stelt specifieke eisen aan het organiseren van het gehele ICT-beheer. Het moet immers allemaal kloppen om goed te functioneren. fredict levert naast het IT-beheer ook de benodigde hardware en verzorgt alles met betrekking tot mobiele- en vaste telefonie.

Werkzaamheden door fredict bij Centercon bestaan uit:

  • IP-VPN netwerkverbindingen tussen de Nederlandse vestigingen en de moedermaatschappij in Duitsland.

  • Leveren hardware.

  • Beheer server- en netwerkomgeving.

  • VoIP platform voor de organisatie.

  • Office365 omgeving voor de organisatie.