ONZE KLANTEN

NOLTEN & SHUZ

De eerste Nolten Schoenenwinkel werd in 1973 geopend op de Frederik Hendriklaan te Den Haag onder de naam van oprichter Albert Nolten. Met 750 paar schoenen was het de kleinste winkel van Den Haag. Inmiddels is Nolten overgenomen door zoon Erik Nolten en met tien winkels en een webshop één van Nederlands grootste schoenenwinkels in het luxe segment. Nolten is toonaangevend in de regio Haaglanden met winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer, Delft en Rijswijk.

SHUZ: eigentijds met behoud van familiewaarden. Gekleurd, gelakt, gehakt… voor menig man niet te onderscheiden, maar voor een vrouw een wereld van verschil. SHUZ weet wat klanten wensen. Als stijlvolle en eigentijdse winkelketen volgen we de mode letterlijk op de voet. Daardoor wisselt onze collectie regelmatig. Trends komen en gaan weer. En die trends signaleert SHUZ al in een vroeg stadium op de belangrijkste internationale modebeurzen. Bovendien hebben wij uitstekende contacten met toonaangevende schoenfabrikanten. Ook voor de man. Namen als Van Bommel en Magnanni zijn al decennia aan ons verbonden. Hoogwaardige merken als deze staan voor de kwaliteit van ons assortiment. Vaak zijn modellen exclusief voor SHUZ gemaakt en uitsluitend in onze winkels en webshop verkrijgbaar.

De met zorg samengestelde collectie in de winkels bij Nolten en SHUZ is ook in de webshops te vinden. En andersom. Een service die past bij vandaag en morgen. Daarnaast hanteren Nolten en SHUZ nog steeds de vertrouwde normen en waarden die kenmerkend zijn voor een familiebedrijf. Onder meer kennis van zaken, en vooral kennis van de klant. De medewerkers werken lang bij Nolten en SHUZ. Zij herkennen de klanten, en de klanten herkennen hen. Dat maakt winkelen bij Nolten en SHUZ extra feestelijk. Ook digitaal. Want voor vragen en advies kun je altijd terecht bij een van de filialen.

Werkzaamheden door fredict bij Nolten & SHUZ Schoenen bestaan uit:

  • Migratie MS Exchange omgeving naar Office365.

  • SharePoint implementatie.

  • Office365 omgeving voor medewerkers hoofdkantoor en alle vestigingen.

  • Netwerk architectuur en beveiliging optimalisatie.

  • Leveren hardware.

  • Vervanging datalijnen/telefonie voor hoofdkantoor en alle vestigingen.