FREDICT ALS PARTNER

Fred Schreijnders heeft met zijn visie op de markt en zijn jarenlange ervaring in de ICT, een totaalpakket te bieden aan zijn klanten met fredict.

Het idee om als toeleverancier van ICT middelen en toepassingen te gaan ondernemen binnen het MKB segment werd geboren in 2006 en in de jaren die erop gevolgd zijn, heeft Fred nooit zijn doelstelling en drijfveer uit het oog verloren. Namelijk;

“Our clients interest always comes first.” 

Met de kernwaarden van Fred, zoals kennis, doelgericht, oprecht, samenwerken & service weet fredict niet alleen maatwerk te leveren, maar ook zijn klanten aan fredict te binden. Een betrouwbare partij voor uw hele IT omgeving is een groot goed.

De opzet om maatwerk te leveren bij zijn klanten uit verschillende branches en daarbij passend advies te verstrekken op alle disciplines binnen ICT, is uitgegroeid tot een gezonde en vitale onderneming, waarmee fredict door de jaren heen een mooi portfolio aan klantrelaties heeft opgebouwd.

Het doel van fredict, evenals de kennis en kernwaarden worden inmiddels uitgedragen door zijn hele team.

“Mijn team is proactief betrokken bij onze klanten. Door op een open en eerlijke manier te communiceren weten onze klanten wat ze aan ons hebben en bereiken we snel en effectief het gestelde doel.”

Wat maakt fredict bijzonder én de beste partner voor u?

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten en beheren van ICT- omgevingen voor het MKB. Alleen met een branche specifieke ERP applicatie bent u als ondernemer niet verzekerd van voldoende continuïteit in uw kantoorautomatisering.

Wat uw wensen ook zijn, fredict heeft een passende oplossing. U als ondernemer moet blind kunnen vertrouwen op de continuïteit van uw ICT- omgeving. fredict helpt u en neemt u op het gebied van ICT alles uit handen.

Veiligheid voor alles is geen motto, maar een must. fredict snapt het belang van de zekerheid die klanten willen ervaren. Bedrijfsprocessen moeten vloeiend en geruisloos verlopen. Klanten moeten zich compleet veilig voelen en zich totaal geen zorgen hoeven te maken wat ICT betreft.

Stabiele en efficiënte automatiseringsoplossingen aandragen bij onze klanten is waar ons hart sneller van gaat kloppen en waar we goed in zijn.

Hoe we dit doen?

Door proactief betrokken te zijn bij uw organisatie met een open en eerlijke manier van communiceren, bereiken we snel en effectief het gestelde doel.

Ons doel?

U de beste automatisering oplossing bieden, want wij geloven dat it uw organisatie de mogelijkheden geeft tot innovatie verbetering en succes.

De vraag die wij daarvoor samen moeten beantwoorden is welke middelen hiervoor beschikbaar zijn en hoe we deze het beste in kunnen zetten.